תרופות ללא מרשם רופא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/09/2002 | 05:55 | מאת: noki

הייתי רוצה לקבל המלצתך על תרופות שאפשר לרכוש ללא מרשם רופא אשר עוזרות לבעיות דיכאון-משפרות את ההרגשה הנפשית . ועוזרות לבעיות שינה שמאופינות ע"י שינה ביום וער בלילה עקב מחשבות טורדניות . ללכת לטיפול רפואי לא בא בחשבון כרגע כי אני מקווה שבעזרת תכשירים מתאימים שיעזרו לי כרגע אוכל להגבר בכוחות עצמי.

06/09/2002 | 19:19 | מאת: גיל

טעות גדולה. גדולה מאוד. אם שעות השינה התהפכו לך , סימן שאתה כבר בשלבים "מתקדמים". אין שום תרופות שיעזרו לך, גם אם ימליצו לך על תרופות מצמחים למיניהם - זה שטויות. אתה חייב לקחת תרופות וטיפול רגילים אצל פסיכאטר ופסיכולוג. אתה יכול רק להפסיד ולהדרדר למקומות שלא היית רוצה ומאמין שאפשר להגיע אליהם. אל תעשה את זה לעצמך.

06/09/2002 | 22:21 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נוקי שלום אינני יועץ בנושא תרופות ולא מומלץ לקחת תרופות ללא ייעוץ רפואי. אני מציע שבנושא זה תפנה לפורומים הדנים ברפואה ותרופות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית