פחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/12/2000 | 23:26 | מאת: עוזי

אנחנו נשואים חדשים ואישתי פוחדת להישאר איתי בבית לבד דיברנו על זה ואני לא יודע מה לעשות איך המשיך להתמודד עם זה שכן לא אוכל ליקנות לנו בית משלנו בברכה דחוף!!!!!!!!!1

01/01/2001 | 01:18 | מאת: טלי וינברגר

עוזי שלום רב, אתה מספר שאישתך מפחדת להיות איתך לבד בבית, ולכן אינכם יכולים להתגוור בבית לבד. אם כך, האם עכשיו אינכם מתגוררים לבד? אתם אצל ההורים של אחד מכם? האם החשש שלה היה גם לפני החתונה? האם יש לה קושי להיות איתך לבד גם בסיטואציות אחרות? לצאת לבילוי או מאידך בהזדמנויות אינטימיות? האם יש לך מושג מאיפה נובע הפחד? אם תוסיף מעט יותר פרטים עליך, על אישתך ועל חיי הנישואין ואף לפני כן, זה עשוי לחדד את הבעיה, וכך גם את התשובה עבור עצמך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית