חופשה מפעילות בפורום עד סוכות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2002 | 00:03 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לכל המשתתפים שלום לאחר ראש השנה אצא לחופשה עד סוכות, בתקופה זו לא אוכל להשתתף בפורום. בימים הקרובים עד להפסקה אשמח לענות על הודעות. להתראות ד"ר אורן קפלן

05/09/2002 | 01:17 | מאת: אדווה

זה לא בסדר אתם צריכים לדאוג לכך שיהיה פה מישהו מקצועי מחליף... ממש כמו מורה מחליפה... ומה עם מקרי חירום? זה לא מקצועי ככה. ותחשבו על זה.

05/09/2002 | 09:22 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אדווה שלום בעבר הפורום הזה פעל עם מספר יועצים ולכן תמיד היה גיבוי של היועצים השונים בתוך הפורום עצמו כשמישהו יצא לחופשה. כדי לשפר את יעילות הפורום הוא פוצל למספר פורומים אישיים שמנוהלים כאן באתר. לכן אין צורך במחליף לפורום האישי, באתר יש מספר אנשי מקצוע אליהם ניתן לפנות. כמובן שבמקביל יש פורומים דומים נוספים גם באתרים אחרים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית