שאלה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/09/2002 | 17:17 | מאת: טלי

לדר אורן קפלן שלום. שאלתי: האם לדעתך ניתן לצאת מחיים בתוך בועה אשר נמשכו מעל לעשרים שנה. ואם כן איך ניתן לעשות זאת. בתודה, אני.

04/09/2002 | 23:12 | מאת: ד"ר אורן קפלן

טלי שלום הבועה היא סמל למציאות כלשהי ובוודאי מאחורי סיפור אישי משמעותי אותו אי אפשר לספר בכמה מילים בפורום. כדי להתמודד עם המציאות שעימה התמודדת מעל עשרים שנה בוודאי דרוש תהליך משמעותי ועמוק. אם יש לך את המוטיבציה והכוחות פני לטיפול פסיכולוגי ודרכו תוכלי לברר איזה שינוי את רוצה לעשות, איזה שינוי מתאים לך, וכיצד להמשיך הלאה בדרך טובה יותר עבורך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית