טיפול פסיכותרפי לכל זקוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/09/2002 | 11:59 | מאת: נקדימון

מצאתי למעונינים, מקום, שמטפל בפסיכותרפיה. אני לא יודע את מחיר הטיפולים אבל הם הבטיחו, שכל מחיר שפסיכולוג יתן לי, הם יתנו לי בפחות. http://www.tas-lab.com/firstpage.html

04/09/2002 | 12:58 | מאת: .

שלום נראה לך הגיוני לקבל טיפול נפשי במבצע?אולי אחד ועוד אחד?או חבר מביא חבר?אפילו טלויזיה לא קונים בסגנון"אנחנו נותנים את המחיר הנמוך ביותר".מה על איכות?תחום התמחות? טיפול נפשי זה דבר אישי,לא תמיד מי שגובה מעט יחסית הוא לא טוב וההיפך,אבל מניסיוני בדר"כ אלה שגובים יותר מבוקשים יותר ויש לכך סיבה-הם באמת טובים.ואולי במשך פרק זמן סביר יותר ניתן יהיה לפתור בעיות מורכבות מאוד ,דבר שיכול לקחת שנים אצל אלו הפחות טובים.כמובן שזה בדר"כ . אגב,הקישור שלך מוביל לטיפול ברפואה משלימה שזו תורה אחרת לגמריי ולכן אי אפשר להשוות אותה עם הטיפול הנפשי הרגיל. חג שמח .

04/09/2002 | 20:26 | מאת: איש

כרטיס מועדון חברים?, מתנות לחגים?, תאמינו לי, לי זה עולה יותר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית