לברר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2002 | 21:01 | מאת: נקדימון

רציתי לברר, - אם אתה פסיכולוג קליני, -אם אתה מקבל לטיפול פרטי, -אם המחיר מרקיע שחקים? -אם אתה מאמין, שאפשר לעשות שינויים בחיים, אם מאד רוצים -למה עצוב לי, ואין לי סיבה להיות עצוב? -

03/09/2002 | 23:14 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נקדימון שלום בנושאים הפרטיים תוכל לכתוב אלי למייל ואשמח לענות. בנושא השינוי, אני מאוד מאמין ביכולתו של אדם לעשות שינויים, בעיקר אם רוצים. עצוב לך כי כנראה בכל זאת יש לך סיבה להיות עצוב. אחרת היית שמח. זה די פשוט לכאורה, אבל כדי להבין את העובדה הזו ולשנותה נדרש כנראה מסע אל העצמי. בברכה ד"ר אורן קפלן

04/09/2002 | 11:49 | מאת: נקדימון

אני מודה על התשובה. אנילא מצליח לכתוב לדואר האלקטרוני שלך, כאשר אני לוחץ על הקישור. (אני גם צריך קודם להרשם ושתהיה לי כתובת של דואר א-מייל כדי לכתוב לך?) ובקשר לעצבות - אתה צודק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית