חשש ממחלה תמידי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2002 | 00:37 | מאת: 16

נאי כל הזמן חוששת ממחלות ואני מפחדת מכל אי הרגשה טובה ומפרשת כל כאב קטןלמחלה שאין לה מרפה אני אל יודעת מה לעשות כי זה מתחיל לשנות לי את החיים מה אתה מציע?..

03/09/2002 | 00:43 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אני מציע קודם כל להבין מה גורם לחשש. יש אפשרויות רבות, למשל, חשש אוביקטיבי על סמך מחלה מהעבר, רגישות גופנית כלשהי, מצב חרדה כללי, תשומת לב שניתנת סביב מחלות, ועוד אפשרויות שונות. במידה ותהיה לך מודעות רבה יותר למקורות העניין תוכלי בוודאי לנסות ולהתמודד עם שינויו. בברכה ד"ר אורן קפלן

03/09/2002 | 00:53 | מאת: 16

אני נמצאת לדעתי בחרדה כללית וזה בעיקר מתבטא בכאביים קיצונים באוזן הימנית שהסברם הוא משרירים תפוסים של הפנים האם דבר זה נגרם מחרדה?..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית