לד"ר קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2002 | 23:32 | מאת: adi

היי שוב אני. רציתי לדעת אם כל הפסיכולוגים כאלה בלי רגשות? פשוט בפגישה הראשונה היא שאלה אותי כאלה שאלות קשות ודחקה אותי לפינה למרות שהיא ידעה את זה כי עובדה שהיא אמרה " אני יודעת שזה קשה" אז אם היא כזאת יודעת למה היא בכל זאת מכאיבה? האם היא יכולה לשלוח לאישפוז או שזאת החלטת פסיכיאטר?(מכיוון שהיא אמרה שאני מסוכנת לעצמי). תודה!

03/09/2002 | 00:45 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עדי שלום טיפול אינו בהכרח חוויה קלה. מודעות עלולה להכאיב אבל אולי היא חושבת שאת צריכה לעבור את הדרך הזאת. אני מציע שתאמרי לה מה הרגשת בפגישה הקודמת ושאת חוששת מכך שהיא תמליץ על אישפוזך. אינני יודע מה היא חושבת, את זה תצטרכי לברר בצורה ישירה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית