טיפול בחרדה - שאלה לאורן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2002 | 15:35 | מאת: sam

האם ניתן לשלב טיפול בסרקוסט במקביל לטיפול קוגנטיבי - חשיפתי בחרדה, והאם יש תופעות לוואי או התמכרות לתרופה

30/08/2002 | 22:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום בנושא תרופות אני מציע לפנות לרופא המטפל או פורומים רפואיים. בפורום זה הייעוץ הוא רק בנושאי פסיכותרפיה, טיפול באמצעות שיחות. בברכה ד"ר אורן קפלן

30/08/2002 | 22:21 | מאת: .

סרוקסט לא ממכר ואפשר להפסיק את הטיפול בו מתי שרוצים. תופעות הלוואי שלו שוליות וקלות אם בכלל. רצוי ואפשר לשלב את השימוש בו עם טיפולים פסיכולוגים ובוודאי בטיפול חשיפתי הוא רק יועיל. .

01/09/2002 | 18:16 | מאת: אור

אני מכירה אשה שמטופלת בטיפול קוגנטיבי וסרוקסט במקביל אך כל מקרה לגופו..חשוב להבין שהטיפול התרופתי הוא לא היחיד וחשוב מאוד שתהיה עבודה פסיכולוגית במקביל..יש תופעות לוואי לסרוקסט לפי הידוטע לי ואני לא רופאה!!!! ידוע לי שזה גורם מעט להשמנה ויש תופעות לוואי בגמילה מהירה ולכן חשוב לעשות זאת בהדרגה ובייעוץ פסיכיאטרית יש המון דרכים לטפל בחרדה ויש ספרים מצויניםן בחנויות בנושא זה אז שיהיה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית