עזרה דחופה במציאת פסיכולוגית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2002 | 14:32 | מאת: עפרה

אני כבר כמה שנים יודעת שאני צריכה ללכת לפסיכולוג- אבל אני כל הזמן דוחה את זה כי אני לא יודעת איך למצוא פסיכולוג טוב ואין לי את מי לשאול. עכשיו זה כבר ממש דחוף, ורציתי לשאול את המששתפים כאן וגם את ד"ר קפלן אם הם יכולים להמליץ לי על פסיכולוגית(נראה לי עדיף) דרך קופ"ח מכבי באזור המרכז או אשקלון- אם אפשר לשלוח לי לאי מייל. חוץ מזה רציתי לשאול- אחרי שאני אקבל הפניה מקופ"ח , כל פעם שרופא בקופה יפתח את התיק שלי הוא יראה את ההפניה הזאת? כי זה לא נעים לי שכל הרופאים ידעו את זה.

29/08/2002 | 14:38 | מאת: עפרה

האי מייל שלי [email protected]

30/08/2002 | 00:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עפרה שלום אני מציע לך להתקשר למרכז קופת חולים מכבי באזור מגורייך ולבקש לשוחח עם צוות בריאות הנפש. ראשית תוכלי לשאול אותם האם פרטיך יהיו גלויים גם לרופא. לדעתי לא, אבל כדאי לבדוק זאת. בנוסף בקשי מהם המלצה על פסיכולוג מתאים שגם פנוי. אחת הבעיות ברשימה של מכבי היא שיש לא פעם תור המתנה לפסיכולוג שתבחרי. אישית, אינני מכיר את הפסיכולוגים של מכבי וכדאי כאמור להתייעץ עם הקופה. יתכן שתוכלי להיפגש עם נציג מצוות בריאות הנפש ולברר איתו את האפשרויות העומדות לרשותך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית