איך חוזרים לעבודה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2002 | 17:46 | מאת: מבוטל כרוני

שלום . ברוצוני לשאול שאלה והיא. איך חוזרים לעולם העבודה ?אני מובטל כרוני לא עבדתי מספר שנים. והיום אין לי בטחון לחזור לחפש עבודה. מצבי הכלכלי על הפנים. ואנ מעוניין לעבוד אבל אני מרגיש שאין לי קישורים ואין לי רשיון נהיגה לכן אני מגובל באופציות שלי.

27/08/2002 | 23:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום כמו כל דבר שלא תורגל זמן רב, השרירים עוד קצת חלשים וצריך לאמן אותם. צריך לחשוב איזו מסגרת הכי מתאימה כדי להתחיל, ולנסות לבדוק לעומק מדוע לקח כל כך הרבה זמן לחזור לעבוד. יתכן שלשרות התעסוקה יש ייעוץ בנושא או קורסים מקצועיים אליהם יוכלו לשלוח אותך ודרכם אולי תוכל לחזור למעגל העבודה. אני מציע לך לפנות ולברר. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית