מחפשת פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בבעיות חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2002 | 04:56 | מאת: ב.

לד"ר קפלן שלום, מזה מספר שנים אני סובלת מבעיות חרדה. בעבר הרחוק טופלתי בטיפול התנהגותי אצל פסיכוטרפיסטית, אך לצערי, נראה לי שבכיוון הלא נכון. מאז אני מנסה להתמודד עם החרדה לבדי, אך בשנה האחרונה נראה לי שהכל הסתבך. אני סובלת ממגוון תופעות ומרגישה שאני מתחילה לאבד את שפיותי. אני מחפשת נואשות פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בבעיות חרדה, אך עד כה לא נחלתי הצלחה. אני גרה באיזור השפלה, אך אני מוכנה לנסוע גם לאזור ירושלים או ת"א אם אין ברירה. אודה לעזרתך, ב.

27/08/2002 | 11:04 | מאת: "אור

27/08/2002 | 11:06 | מאת: 10/6/1982

יש היום תרופות טובות

27/08/2002 | 23:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אור שלום רצונו של אדם כבודו. ההתנסות האישית שלך היא כזאת, ויש גם דיווחים אחרים, הן בספרות המקצועית והן בדיווח האישי של אנשים שנעזרו בטיפול פסיכולוגי. אתה מאוד מאמין בתרופות ובכך שדברים אחרים לא עוזרים, אחרים מעדיפים לפנות לטיפול פסיכולוגי עם או במקביל לטיפול תרופתי. לכל אחד מתאים משהו אחר ואני מכבד את בחירתו האישית של כל אדם, כל עוד הוא לא מבטל באמצעותה את החופש של האחרים לבחור מה טוב בשבילם. בברכה ד"ר אורן קפלן

27/08/2002 | 23:15 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ב. שלום פסיכולוגים רבים מטפלים בנושא החרדה, ויתכן שהטיפול ההתנהגותי אותו ניסית אינו הכיוון הנכון. אני מצרף קישור לתקציר על הטיפול בחרדה http://www.psychologia.co.il/anxiety2.htm אני מכיר פסיכולוגים בעיקר באזור תל אביב אבל אני בטוח שישנם מתאימים גם באזורך. אני מציע לך לפנות שוב ולא להתמודד עם הדברים לבדך. בברכה ד"ר אורן קפלן

28/08/2002 | 12:37 | מאת: ב.

ד"ר קפלן שלום, תודה על ההפניה, אני מכירה אותה וקראתי אותה בעבר כמו גם חומר רב על הנושא. אני זקוקה יותר להמלצה על אנשי מקצוע המתמחים בתחום. לפתוח ספר טלפונים ולבחור משם... יוצר אצלי תחושת חוסר נוחות אם להתבטא בעדינות, קיוויתי שתוכל אולי לעזור לי באספקט זה, משום שאני מחפשת כבר כמה חודשים דרך קרובים ומכרים וללא הועיל... תודה מראש על עזרתך, ב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית