לדוקטור אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2002 | 00:16 | מאת: אלמונית

בפורום פסיכיאטריה ד"ר פלד ניראה כמיתחזה לפי תשובותיו וגם לכל אחד הוא אומר להתקשר אליו , יש לו שגיאות כתיב והוא כותב שטויות. למי לפנות????

26/08/2002 | 00:24 | מאת: דנה

כל הכבוד לך רציתי לעשות בדיוק אותו דבר!

26/08/2002 | 00:25 | מאת: דנה

תראי, זה שהוא כותב בשגיאות כתיב האמת לא אומר, יש לא מעט רופאים כאלה.. אבל לגבי כל היתר... משהו.

26/08/2002 | 00:32 | מאת: lin23

רגע, אז למה השם שלו מופיע בצבע כחול? זה לא מעיד על זה שמישהו באתר אישר את זה?! גם לי התשובות שלו נראות לא מקצועיות בעליל!!! אבל לכו תדעו...

26/08/2002 | 01:55 | מאת: גולש וותיק

גבירותיי ד"ר פלד הוא פסיכיאטר מוסמך ומנהל מחלקה. אף אחד לא אמר שפסיכיאטר צריך להיות גם נחמד או סימפטי. הכישורים המקצועיים של ד"ר פלד לא מוטלים בספק. ההיסטוריה של הפורום הזה לדורותיו מראה שהבעיה של ד"ר פלד איננה בכישורים שלו אלא ביחסי האנוש שלו גם עם הפונים וגם עם הצוות- בעבר פרצו כאן בפורום עימותים אלימים בינו לבין דרור גרין- מנהל פורום הלם קרב הנוכחי. תדפדפו במאות הדפים האחוריים של פורום זה ותוכלו לקרוא את כל המאבקים שהתנהלו כאן בינו לבין אחרים. כמו כן תוכלו לפנות לדרור גרין עם שאלה דומה.

26/08/2002 | 03:14 | מאת: .

http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=42176&t=42176

26/08/2002 | 13:32 | מאת: דלית

תסלח לי מאוד גולש וותיק אף אחד לא מדבר על נחמדות או סימפטיות וכן ניתן להטיל ספק בכישוריו ראיתי כבר מנהלי מחלקות רבים, שכישוריהם כלל לא מוטלים לספק, אך בכיוון ההפוך מזה שאתה חושב עליו הוא מדלג על רבות מהשאלות, וזה תמוה ומספק מידע לא מדוייק לגבי מינונים של תרופות לא איכפת שגיאות כתיב, חלוקת מס הטלפון, או סגנון מוזר ביותר . לא זה מה שמשנה. אתה יודע מה, אולי נסתפק בכך שהוא מנהל את המחלקה שלו? למה גם את הפורום? אז מה אם הוא ניהל בעבר? אז צריך שוב? אולי נסתפק בכך שהוא מנהל מחלקה וירווח לכולנו

26/08/2002 | 07:11 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אלמונית שלום ד"ר פלד אינו מתחזה. כאמור הוא ייעץ בעבר באתר וכעת שב לאחר שפורום פסיכיאטריה לא פעל זמן מה. ניתן לפנות להנהלת האתר בכל נושא, כולל בביקורת על היועצים. בברכה ד"ר אורן קפלן

26/08/2002 | 13:23 | מאת: דנה

רגע, זה שהוא יעץ בעבר באתר אומרת שאינו מתחזה? הרי הוא נותן מינונים לא נכונים של תרופות! ומסכן בכך אנשים אז מה זה משנה איך נקרא לזה? יש שם לפחות שתי תשובות על מינונים מוטעים לחלוטין. בעיניי זו שערורייה מה שמתנהל שם בפורום, חבל מאוד שלאיש לא איכפת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית