מילים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2002 | 15:17 | מאת: d

שלום אני בן 56 כמעט כל בוקר שאני מתחיל פעילות וגם לפעמים משך היום , 'נכנסים' לי מילים או חלקי משפט לראש , שאינם קשורים למחשבה באותו הרגע . וזה פשוט מפריע . זה לא שאני שומע קולות אלא מילים שנזקות לראש ללא קשר מזכיר קצת מצב של חום . מזה יכול להיות ? האם יש תרופה או טיפול ? שלא גורמים לתופעות לואי ? תודה

25/08/2002 | 23:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום קשה לי לענות מאחר ואני לא בטוח שאני מבין עד הסוף את מה שקורה לך. יתכן שאתה מתאר מחשבות טורדניות שמעסיקות אותך. יתכן שיש תרופה וטיפול אך לשם כך עליך לפנות לייעוץ מקצועי. אני מציע שתפנה לפסיכיאטר להתייעצות בנושא. תוכל להתייעץ גם באחד מהפורומים שעוסקי בפסיכיאטריה כאן או באתרים אחרים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית