כיפייתייות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2002 | 00:18 | מאת: אירינה

מה הפתרון לכפייתיות? הכוונה לשטיפת ידיים מרובה, כמעט לאחר כל פעולה האם יש פתרון לבעיה? אשמח אם תענה לי בדחיפות, אני סובלת מהבעיה הרבה שנים

23/08/2002 | 21:30 | מאת: .

יש תרופות וטיפולים ואפילו שם : הפרעה אובססיבית-כפייתית (ocd). פני לטיפול פסיכולוגי. ישנם פורומים בנושא של אנשים נוספים שמתמודדים עם המחלה. והנה לינק : http://www.hadassah.org.il/hebrew/PUB/obses/1.htm .

24/08/2002 | 00:13 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אירינה שלום אכן זה הכיוון הנכון. את צריכה לפנות לטיפול הן אצל פסיכולוג והן אצל פסיכיאטר כדי לטפל בצורה יעילה בעניין. הקישור הנ"ל טוב ויתן לך מידע נוסף. בברכה ד"ר אורן קפלן

24/08/2002 | 22:24 | מאת: יוני

תתקשרי 265867-053

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית