נשיכות! וקולות ברקע!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2002 | 22:43 | מאת: adi

היי זו שוב אני. מקווה שאתה זוכר. רציתי לשאול מה זה אומר: נשיכה עצמית ,שאני נושכת את עצמי במשך היום וזה משאיר לי סימן למשך כל היום. ולפעמים נדמה לי שעוד שניה הבשר ייצא החוצה. מה ניתן לעשות והאם ישנה תופעה כזאת? שאלה נוספת, לפעמים אני שומעת כאילו משהו קורא לי או שאני קוראת למשהו, יכול להיות שאני משתגעת, אני לא יודעת מה לעשות עם זה ואני בטוחה שאני לא רוצה לספר את זה למטפל שלי שהוא בטח ישלח אותי לפסיכיאטר שלי והוא בטח יאשפז אותי. בקיצור מה אפשר לעשות?זוקקה לעיצה. תודה רבה!

22/08/2002 | 00:07 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עדי שלום אני מבין את חששך לדבר עם המטפל שלך, אבל אם את רוצה לטפל בעניין אני לא חושב שייעוץ אינטרנטי יתן לך מענה. אני לא יודע להסביר את התופעות שאת מתארת ונדרשת היכרות אישית איתך כדי לתת הסבר מניח את הדעת וכן את הטיפול הדרוש, אם דרוש. מה שאת מתארת אינו עילה לאישפוז פסיכיאטרי אבל אולי דורש התייחסות וטיפול וחבל שתשארי עם הדברים לבדך. בברכה ד"ר אורן קפלן

22/08/2002 | 01:14 | מאת: טל

מה הטעם בטיפול, אם לא גלויים לחלוטין עם המטפל? או שאת רוצה לעזור לעצמך או שלא.

23/08/2002 | 22:09 | מאת: .

את בחורה חכמה. אם את רוצה להתחמק מטיפול בתרופות הנכונות עבורך רק בגלל פחד מאישפוז שסביר להניח שלא יהיה (וגם אם כן סביר להניח שהוא יהיה רק להסתכלות או קצר מאוד). תבדקי את האלטרנטיבה: אפיזודה פסיכוטית ארוכה יותר וקשה שעלולה להתרחש גם במקומות לא נעימים ולעיני אנשים שחשובים לך ושתגרור אחריה אישפוז וודאי. עם גילוי לב ותרופות נכונות את יכולה למנוע את התסריט הלא נעים הזה. באמת רק לטובתך . תהיי חזקה וקבלי את ההחלטה הנכונה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית