ד"ר למה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2002 | 13:12 | מאת: דניאלה

למה אתה לא עונה על התגובות שאני שולחת לתגובות שלך?, כתבתי שם שאלות אבל לא ענית לי.. כלומר, אני לא רוצה להיות נג'סית, אבל אני רואה שאתה כן עונה אחרי לאנשים אחרים ותהיתי האם אני צריכה לשלוח את התגובות שלי בתור שאלות חדשות ?

22/08/2002 | 00:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דניאלה שלום אני משתדל לענות על השאלות למרות שלפעמים אני עלול לפספס שאלה. בכל מקרה, תגובותיך נכתבו רק היום בבוקר ואני עונה בד"כ בשעות הערב כך שפשוט עוד לא הגעתי אליהם. אל תקחי את הדברים באופן אישי. ספצפית לגבי שאלותיך, הן נוגעות בעיקר לתחום התרופתי והפניה לפסיכיאטר. אני ממליץ שבנושא זה תתייעצי באחד מהפורומים הרפואיים מאחר וכאן הייעוץ הוא רק בתחום הפסיכותרפיה. המבוכה מהפניה לפסיכיאטר מובנת ונפוצה, אבל זו הדרך לברר מה יש לך. כמו בכל בעיה רפואית אחרת בה היית מתגברת על הבושה ופונה, כך גם כאן את יכולה להרגיש בנוח לבקש חוות דעת על מצבך. בכל מקרה, אינך חייבת להתחיל את הבירור אצל פסיכיאטר, ניתן לפנות גם לפסיכולוג. בכל מקרה, אם תזדקקי לתרופות, הפניה לרופא תהיה הכרחית. בברכה ד"ר אורן קפלן

22/08/2002 | 06:41 | מאת: דניאלה

תודה :))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית