לדוקטור קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2002 | 22:34 | מאת: שחר

הייתי בפגישה ראשונה אצל פסיכולוגית. סיפרתי לה שתקופה מסויימת עבדתי בעסק של הורי.בתקופה שלא הייתה לי עבודה .אחרי עשר דקות היא שאלה אם הורי עובדים.שהזכרתי לה שעבדתי אצלם היא התנצלה שהתבלבלה.האם אפשר להסיק ממקרה זה על יכולת הריכוז שלה בתודה שחר

20/08/2002 | 23:25 | מאת: דלית

הייתי מגדירה זאת, מידת העניין שלה...

21/08/2002 | 00:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שחר שלום מדובר במשפט או פריט אחד מתוך שיחה של שעה. השאלה איך הרגשת במהלך המפגש מעבר לטעות הזו שעשתה הפסיכולוגית. אם יש עוד דברים שהטרידו אותך בהחלט שווה לחשוב על העניין. אולם במידה וזה הדבר היחידי הייתי מתייחס לזה כבלבול טבעי למצב של היכרות בו ישנם פרטים רבים. בכל מקרה, אם את יכולה כדאי לשתף את הפסיכולוגית בפעם הבאה בכך שהדבר הטריד אותך. זה יוכל להוסיף להיכרות עם הפרטים מימד חשוב ובין אישי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית