האים שימוש קבוע ב-clonex ו-perphenan

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2002 | 20:44 | מאת: ?

מפריע להורדה במשקל? העליתי כשמונה קילו במהלך טיפול בסרוקסט. התרופה הוחלפה כבר לפני חודשיים אבל אני עדיין מתקשה להוריד את הקילוגרמים המיותרים שנוספו לי, בצורה שלא איפיינה אותי בעבר. האים יש קשר לשימוש בתרופות?

20/08/2002 | 23:19 | מאת: דלית

אני לא יודעת לגבי הורדה במשקל, אם כי בדרך כלל נראה לי שתרופות הרגעה מאטות את כל המערכות בגוף. כלומר גם את חילוף החומרים. אבל מה שכן, אלו הן שתיהן תרופות ממכרות, ועוד ביחד...

20/08/2002 | 23:54 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אני ממליץ לפנות לייעוץ רפואי או בפורומים העוסקים בתרופות בברכה ד"ר אורן קפלן

21/08/2002 | 01:04 | מאת: פרויד

קלונקס היא תרופה ממכרת ביותר ומאוד לא מומלץ להתשמש בה באופן קבוע. נא להגמל בהקדם האפשרי! פרפנן שייכת לקבוצת תרופות שעשויה לגרום השמנה אז יתכן קשר, אך לא בטוח. למה לא לשאול את הפסיכיאטר שלך? מומלץ לשלב פעילות גופנית בניסיונות הדיאטה, זה מייעל אותפ באופן ניכר וגם עוזר לשיפור המצב הנפשי.

21/08/2002 | 04:22 | מאת: MD5

לקלונקס אין השפעה על התיאבון או על המשקל. מדובר בתרופת הרגעה שנסבלת היטב ע"י רוב החולים. שימוש ממושך יכול לגרום לתלות. פרפנן היא תרופה נוגדת סכיזופרניה מהדור הישן שיש לה תופעות לוואי קשות בעיקר בתחום הנוירולוגי שחלקן גם בלתי הפיכות אחרי שימוש ממושך. פרפנן בהחלט יכול להביא לעליה משמעותית בתיאבון ובמשקל. מומלץ לשלב פעילות גופנית ודיאטה מבוקרת.

21/08/2002 | 10:30 | מאת: גיא-אופק

מה המינון הקבוע שאפשר לקחת קלונקס והאם היא תרופה טובה לרגעה

21/08/2002 | 10:30 | מאת: גיא-אופק

מה המינון הקבוע שאפשר לקחת קלונקס והאם היא תרופה טובה לרגעה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית