פסיכולוג פרטי בי-ם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2002 | 19:11 | מאת: מנלכולי

היי, אני בחור בן 23 גר בירושלים.לוקח תורפה נגד דיכאון. אני רציתי בנוסף לפסיכיאטר ללכת גם לפסיכולוג באופן פרטי,אבל אין לי מושג איזה. אני יודע שאני יכול לחפש ולימצוא בדפי זהב.אבל אני רוצה לימצוא פסיכולוג כזה בעל המלצות. התוכל להמליץ לי על פסיכולוג טוב בירושלים באופן פרטי? נ.ב האם זה בסדר לקחת בי 12 יחד עם טגרטול.כי הרופא המשפחה אמר לי כי התרופה נגד דיכאון שאני לוקח מורידה לי את רמת בי 12 בדם לכן אני צריך לקחת את הכדורים האלה? האם בי 12 איננו גורע מין הטגרטול מבחינת האפק שלו שלוקחים אותו בו בזמן. בי 12 יחד עם טגרטול?

20/08/2002 | 23:59 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מנלכולי שלום לצערי איני מכיר פסיכולוגים בירושלים. אולי אחד המשתתפים האחרים בפורום יכיר. בנושא תרופות אני ממליץ לפנות לייעוץ רפואי או בפורומים העוסקים בנושא. בברכה ד"ר אורן קפלן

21/08/2002 | 00:50 | מאת: פרויד

במבשרת - אהובה שול בירושלים - גילה חורש (טלפונים בדפי זהב).

22/08/2002 | 21:56 | מאת: שיר

מלנכולי שלום, אני מטופלת בירושלים ע"י מטפלת מיוחדת במינה, שאני יכולה להמליץ עליה. אך הייתי מעדיפה למסור לך את הפרטים לאי מייל. שיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית