הטיפול הפסיכולוגי-לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2002 | 22:31 | מאת: איתן

http://doctors.msn.co.il/magazine/article/36

14/08/2002 | 22:51 | מאת: יוני

איו לי בכלל חברים ידידים לא פגשתי אפילו ילד אחד או דיברתי איתו. אני דתי ביישן פחדן. הוריי רוצים לשלוח אותי לפנימיה- ואני לא רוצה.

14/08/2002 | 23:13 | מאת: איתן

בן כמה אתה??? מותר לך לגלוש לכאן??? במהלך השבוע יש בפורם "תמיכה הדדית" מישהו בשם שלומי שגם הוא דתי. אולי הוא יוכל לעזור לך או לפחות להמליץ לך מה אפשר לעשות. הוא לא מומחה אבל הוא מכיר את המגזר החרדי יותר טוב מהרבה אנשים כאן. הוא נימצא מיום ראשון עד חמישי. בעצם מחר זה יום חמישי. אני אפנה אותו לכאן אולי הוא יוכל לעזור לך ולתת לך עצה. אבל הוא נימצא מהבוקר עד 15:30 בערך. בכל מיקרה כאן גם יש לך חברים:-)))תכתוב בפורם "תמיכה הדדית" ותצטרף לחבורה:-)) בסדר???:-)) לילה טוב לך:-) @----)--- איתן

15/08/2002 | 02:07 | מאת: יפעת

יוני, בן כמה אתה? מה יש ברעיון של פנימיה, שלא נראה לך טוב?

15/08/2002 | 07:49 | מאת: שלומי

מה שלומך ? האם ההורים שלך רוצים לשלוח אותך לפנימיה כדי לעזור לך להתגבר על הביישנות ? או שזה בלי כל קשר. למה אתה מתכוון שלא פגשת שום ילד ? אין לך ילדים בכיתה ? אני הייתי מציע לך , לדבר עם ההורים על הבעיה. לא להשאיר את המחשבות שלך , ואת הרגשות שלך , בתוכך , בבטן פנימה. אתה מדבר עם ההורים ? בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, ושתצליח להתגבר על פחדיך, אתה מסוגל לזה, אתה רק צריך לרצות , יום טוב להשתמע ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית