הרגשת כללית לא טובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2002 | 09:55 | מאת: אריה גבעה

שלום רב אנני יודע להגדיר את הבעיה אך באופן כללי תחושה האישית אינה טובה מבלי יכולת להצביע על כאב פיזי לפני כשנה וחצי נתקפתי יום בהיר אחד בתחושה של פחד וחרדה שעומד לקרות לי משהוא אישי קשה כמו מוות או התקף לב פניתי לפסיכאטר ופיסכורפיסט והנ"ל אבחן בעיה של חרדה בעקבות כך קיבלתי כדורי קלונקס וכדורי סרוקסט את כדורי הקלונקס הפסקתי לקחת כעבור מספר שבועות ואילו כדורי הסרוקסט המשכתי לקחת בפרק זמן של חצי שנה לערך אך מצבי השתפר אך לא לחלוטין פניתי בחזרה לרופאה והנ"ל החליף לי את כדורי הסרוקסט בכדורי צפרמיל כדורים הללו לא שינו את המצב הכללי שעדין ההרגשה הכללית אינה טובהוהוחלט על ידו להפסיק את הכדורים לחלוטין כאשר ברקע שנינו את המינון מ0.5 כדור ביום ועד ל 2 כדורים במשך תקופה של חודשיים לקחתי כ6 כדורים במשך כל התקופה כאשר 0.5 כדור ביום ולחאר מכן הפסקה של שבוע ויותר נכון לעכשיו הנני לוקח בין 0.5 ל0.75 כדור של קלונקס ביום ועדין הרגשה כללית אינה טובה ישנה תחושה של חוסר איזון בגוף בלבול קל תיאבון גדול בזמן של התחושות הלא טובות עצבנות יתר אשמח באם תוכל לתת לי דעה נוספת על הבעיה כמו כן אשמח עם ניתן היה ליצור איתי קשר טלפוני 055592188 בברכה

14/08/2002 | 11:49 | מאת: דלית

תנסה אפקסור.

14/08/2002 | 21:14 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אריה שלום הפורום הזה אינו עוסק בתחום התרופתי ומומלץ לפנות לייעוץ אצל הרופא המטפל ובפורומים של רופאים. רצ"ב קישור לתמצית בנושא השיטות המקובלות לטיפול בחרדה. http://www.psychologia.co.il/anxiety2.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית