ד"ר יקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2002 | 06:02 | מאת: דניאל

ד"ר יקר אינני יודע אם אתה הכתובת, אבל רציתי לשאול אם לדעתך אני זקוק לעזרה מקצועית נפשית. אני כשלון עצום (עובדתית)במערכות יחסים עם אנשים בכלל ועם המין השני בפרט. אני נראה מצוין ורוב הפעמים בנות מתאהבות בי מהר או רוצות אותי מאוד, ואחרי זה איכשהוא באורח פלא זה נגמר. זה פשוט לא יאמן איך שזה כרוניה ידועה מראש. כל קשר שלי נגמר בצורה שאנשים פשוט לא רוצים לראות אותי יותר. אינני אדם רע בכלל, אך ברור שישנה בעיה. מצטער על המכתב המבולבל. דניאל

14/08/2002 | 21:18 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דניאל שלום מהמעט שכתבת עולה שקורים לך דברים מבלי שאתה מבין עד הסוף מדוע. במקביל יש לך מוטיבציה לחקור ולהבין את העניין ולשנותו. אלו תנאים בהחלט מתאימים לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי להבין קודם כל מה קורה לך במערכות היחסים ובהמשך כיצד לשנות את המצב. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

15/08/2002 | 18:38 | מאת: דניאל

רב תודות לך. קשה לי להאמין שמשהו הולך להשתנות, כי התופעה פשוט מדהימה. הקלות שבה אנשים מתאהבים בי מול הקלות שבה הם עוזבים לאחר תקופה מסויימת, מבלבלת אותי מאוד.(בעיקר עם המין השני) אני מקווה שאצליח. -דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית