האם כדאי להוכיח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2002 | 16:18 | מאת: אלמונית-

למה עדיף בחיים? אני אשה נשואה, וידידי הינו נשוי, תפשתי אותו על חם בארוע משותף שריכל עלי (כך נתן לי להרגיש) לגבר מסויים, והגבר המסויים ההוא גרם לו לגיחוך. הרגשתי פגועה מאד. האם כדאי להוכיח אדם שריכל או צחק עלי בפני מישהו ואז יראה שאני לא מטומטמת ורואה הכל, או פשוט להבליג כי אולי בכל זאת טעיתי ורק היה נדמה לי ואז לסחוב את הכאב וההשפלה לכל חיי? מה עדיף?? , ברור שאם הוכיח את האיש הוא יכחיש. בתודה - האלמונית.

14/08/2002 | 00:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אלמונית שלום כנראה שאין עדיפות וכל החלטה שתעשי עדיין תשאיר אותך עם התלבטות. ואכן, אחת לכמה זמן התלבטויות כאלה עולות כאן בפורום ואולי צריך להתמודד עם העובדה שיש מצבים בהם פשוט אין תשובה ואין מה להוכיח. את הכדאיות תצטרכי לבחון בסופו של דבר בעצמך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית