תודה רבה רבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2002 | 20:33 | מאת: אורלי

קודם כל אני רוצה להודות לך על תשובתך המפורטת . חברי לא יודע שפניתי לפורום כך שאני לא בטוחה שאראה לו את העצות אך בכל זאת אנסה לדבר איתו בנושא. לגבי ייעוץ פסיכולוגי ניסתי לדבר אך הוא לא מוכן להקשיב בנושא וכמו שאני מכירה אותו הוא יאמר שזה לא בשבילו... תודה בכל אופן אורלי

05/08/2002 | 20:42 | מאת: ישראלית

דווקא משום שהכל פה אנונימי (ישראלית זה כינוי ולא שמי), יש לך החופש לאפשר לו קריאה של התשובות כאן. (אך ברור שאינך חייבת אם זה מקשה עלייך) אם אינו מעונין ביעוץ פסיכולוגי, אל תלחצי עליו. יש עליו מספיק לחץ. אבל את יכולה ללכת לבד, בעצמך ליעוץ, כדי לא להיות לבד בהחלטות שאינן קטנות כלל ועיקר. את יכולה ללבן את השאלות בשיחה עם הפסיכולוג, ולבדוק מה בעצם את רוצה. כי לא אמרת לנו בעצם, מה את רוצה! את מתמקדת בתיאור הקושי בלי לתאר את רצונותיך.

05/08/2002 | 22:56 | מאת: אורלי

אז ככה אני כמובן שאשמח להמשיך באוניברסיטה שלי לדוקטורט אך בגלל הפסקת הלימודים הפתאומית הזו הזזתי את עצמי הצידה ובהחלט הייתי מוכנה להשקיע בו בזמן הזה כשאני יכולה בינתיים לעבוד ואחרי שיסיים אני אמשיך בלימודים . אבל עכשיו כשפתאום הם מוכנים שהוא יסיים הכל פתאום מסתדר הוא יסיים יתחיל לעבוד ואני אוכל להמשיך ללמוד וכולנו נהיה .....ONE BIG HAPPY FAMILY ולרגע לא חשבתי שיסרב לחזור . וזהו אז אני מנסה לשכנע אותו להמשיך ,בנוסף גייסתי קרוב משפחה שלו (שחברי מאוד סומך עליו) שחושב כמוני שהבחור צריך להמשיך אז אני אודיע אם יש התפתחות... ושוב תודה על ההקשבה והייעוץ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית