חושך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2002 | 20:07 | מאת: סאם

שלום, מה אפשר לעשות כאשר שמחת החיים נעלמה לה לאחר שהבנתי שהכל פה זה זיוף והמטריקס אוחזת בנו בחוזקה ?

03/08/2002 | 20:16 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סאם שלום אני מתאר לעצמי שנדרש חיפוש כלשהו אחר דרך חדשה, אוטנטית ולא מזוייפת. מהי הדרך הזו? תצטרכי כנראה לעשות מסע אישי בדרך לשם. אני לא בטוח שתשובה בת כמה שורות כאן תוכל לתרום לכך. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

03/08/2002 | 20:20 | מאת: סאם

נתחיל בזה שאני בחור, והדרך שאני צריך ללכת בה היא ארוכה ואני לא רואה את סופה. מה לעשות ? להתחיל להתנהג בזיוף כמו כולם ? להתחיל ולחפש אנשים כמוני ש"מנותקים" מהמציאות ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית