מין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2002 | 14:09 | מאת: נילי

שלום אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל ארצה לקבל עיצה. אני יוצאת עם בחור כשנה לערך,ויש לנו פער מבחינה מינית.אני רוצה יותר והוא פחות.אני לא מרגישה שהצרכים שלי הם לא נורמליים,כי עם חברים קודמים לא היתה בעיה.אבל אני תמיד יוזמת ויוצא שפעמים רבות הוא לא מעוניין,הוא אומר שהוא עייף ומותש ויש לו סיבות לכך,כי הוא עובד הרבה וישן מעט.אבל,גם אני עסוקה ומין בעיניי זה לא דבר שניתן לוותר עליו בקלות כזאת.אני לא חושבת שמדובר בבעיה כלשהי ביחסים בינינו,אבל עדיין איך פותרים את זה?אני יודעת שההמלצות הרווחות הם להתפשר על מינון מקובל על שנינו אבל הפשרה עלולה להכאיב לי מדיי,כי הפער הוא באמת גדול. ומאחר ואני אוהבת מין ונדמה שהוא פחות זה מתחיל להשפיע גם על היחסים בינינו באופן כללי. נילי

03/08/2002 | 15:32 | מאת: sao

נילי כתב/ה: > > שלום > אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל ארצה לקבל עיצה. > אני יוצאת עם בחור כשנה לערך,ויש לנו פער מבחינה מינית.אני רוצה > יותר והוא פחות.אני לא מרגישה שהצרכים שלי הם לא נורמליים,כי עם > חברים קודמים לא היתה בעיה.אבל אני תמיד יוזמת ויוצא שפעמים רבות > הוא לא מעוניין,הוא אומר שהוא עייף ומותש ויש לו סיבות לכך,כי הוא > עובד הרבה וישן מעט.אבל,גם אני עסוקה ומין בעיניי זה לא דבר שניתן > לוותר עליו בקלות כזאת.אני לא חושבת שמדובר בבעיה כלשהי ביחסים > בינינו,אבל עדיין איך פותרים את זה?אני יודעת שההמלצות הרווחות הם > להתפשר על מינון מקובל על שנינו אבל הפשרה עלולה להכאיב לי > מדיי,כי הפער הוא באמת גדול. > ומאחר ואני אוהבת מין ונדמה שהוא פחות זה מתחיל להשפיע גם על > היחסים בינינו באופן כללי. > נילי

03/08/2002 | 15:38 | מאת: sao paulo

המלצה: תצמצמי את הפערים עם עוד חבר ו\או חברים !!!!

03/08/2002 | 16:10 | מאת: ון

אין צדק בעולם. חבל שאת לא חברה שלי אצלי היית נופלת מהרגליים! החבר שלך לא מעריך מה יש לו בידיים! אל תוותרי!

04/08/2002 | 13:37 | מאת: ???

שלום! אני בן 20 ויש לי בעיה, אני לא מצליח לתקשר עם המין היפה. בעבר היתה לי חברה ,וכיום אני מרגיש שיש הרבה בנות שיהיו מעונינות לצאת איתי אבל יש לי מעין חרדות שאני לא יכול להתגבר עליהן. מה עלי לעשות ???

03/08/2002 | 20:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נילי שלום פערים כאלה עלולים לחבל בקשר הזוגי בטווח הארוך. הפתרון בעיני אחרי תקופה של נסיונות, היא פשוט לדבר איתו בצורה ישירה על העניין. אם הקשר משמעותי לשניכם ניתן לפנות ביחד לייעוץ אצל פסיכולוג או פסיכיאטר שמתמחים בסקסולוגיה. בד"כ אפשר להגיע לפתרונות במספר מצומצם של פגישות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית