תודה לד"ר אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2002 | 17:58 | מאת: ענת

שלום ד"ר אורן ברצוני להביע את תודתי מעל דפי הפורום , על הרצון המבורך להקים אתר זה ולעזור לאנשים כמוני הסובלים מ:PANIC DISORDER /התקפי חרדה, אני חושבת שאני מייצגת כאן את דעתם של רבים כמוני , שרוצים להודות לאתר על כל תשובה הניתנת מהלב - ועל ההבנה למצבנו. רק מי שסובל מהתופעה ,יכול להבין איזה סבל נפשי איום אנו עוברים , כשאנו מתחילים יום חדש בלי לדעת איך ייסתיים , איפה ייתפוס אותנו ההתקף הבא , האם בעבודה ? האם בלימודים ? האם תוך כדי שיחה אם מישהו ואז נתפוס את עצמנו מגוחכים ? אנו סובלים בשקט ,כביכול נראים ככל בני האדם אך נמצאים כל הזמן בחרדה מתמדת ורק מתפללים יום יום -דקה דקה לחזור ולהיות כמו שהיינו. ועל נכונותך לעזור לנו אני מודה מקרב לב

02/08/2002 | 23:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ענת שלום תודה על התודות, ואני מקווה שתמצאי את הדרך הטיפולית לפתור את הבעיה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית