בקשה לשינוי בהצגת הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2002 | 17:37 | מאת: דנה

ד"ר קפלן שלום האם ישנה אפשרות לערוך שינויים בפורום, כך שיוצגו כל השאלות והתשובות של אותה שאלה באותו הזמן? אני אמנם משתמשת ב"קבץ תגובות" אך כיוון שיש צורך ללחוץ כל הזמן על התגובה שאני רוצה לראות, המעבר ממסך למסך מעכב את הצפייה בעיקר במחשב איטי. אודה אם תעביר את פנייתי הלאה לרווחת כל המשתתפים בפורום ואשמח אם עוד פונים יצטרפו לבקשתי, כך שהדבר יטופל למען כולנו תודה.

02/08/2002 | 23:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דנה שלום אני לא מתמצא כל כך בחלקים הטכנולוגיים של האתר, אבל אשמח להעביר את בקשתך להנהלת האתר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית