איפה השמש?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2002 | 21:22 | מאת: ישראלית

היכן השמש, שכה רבים מספרים אודותיה? והכיצד אביט בשמיים העכורים, מעובי-העננים ולא אוכל לראותה? היכן הפרחים, שילדים מפזזים סביבם בסיפורי האגדות? והכיצד אבחן את משטח הקרקע החרוכה, ולא אוכל לראותם? ואתם רואים? ישראלית

01/08/2002 | 22:10 | מאת: יהודיה

הכל בסדר?

02/08/2002 | 00:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ישראלית שלום יש הרבה יאוש במילים הללו. אם את מרגישה שזה מתאים, תספרי קצת מהיכן. בברכה ד"ר אורן קפלן

03/08/2002 | 20:28 | מאת: סאם

אני באותה סירה, אולי נוכל לעזור אחד לשניה ואחת לשני קצת אור והסתכלות אמיצה לאנשים בעיניים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית