מיגרנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2002 | 00:01 | מאת: רינת

שלום יש לי מיגרנות ארוכות ומופיעות לעיתים קרובות.אני מקבלת תרופות וכ...אבל כלום לא עוזר בזמן התקפת מיגרנה.אני סובלת מזה מגיל צעיר אבל בשנים האחרונות יותר.ובזמן האחרון אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון,ואין לי כח לעשות כלום בזמן מיגרנה ובכלל החיים נהרסים לי מזה. אני באמצע השתלמות מקצועית שמסתיימת עוד מעט,ואני צרכיה להתחיל לחפש עבודה.אין לי כוח ללכת לראיונות עבודה וכ...זה מתיש מדיי ואני מרגישה שאני מתחילה לאבד כיוון .מעולם לא אהבתי לדחוף את עצמי וראיונות וניסיונות להתקבל לעבודה זה חלק מזה. יש איזו דרך נפשית להתגבר על מיגרנה?לפחות לזמן קצר?ובכלל איך אני יכולה למלא את עצמי ביותר מוטיבציה? מרינת

01/08/2002 | 00:06 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רינת שלום ניתן לעזור למיגרנות ע"י היפנוזה וביו פידבק. למעשה מלמדים את הגוף לחמם ולקרר, להרחיב ולהצר, את כלי הדם, ובעזרת הטכניקה הזו לטפל במיגרנה. בתחום יש גם תרופות חדשניות וכדאי להתייעץ עם מומחה. בברכה ד"ר אורן קפלן

01/08/2002 | 23:37 | מאת: רינת

השיטות שהצעת נשמעות לי ארוכות מדיי והבנתי שלא כל אחד יכול להיכנס להיפנוזה,מה אפשר לעשות באופן מיידי או האם זה משפיע באופן מיידי?אני ממש זקוקה לעזרה!ומה זה ביו פידבק? תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית