בגידות מהעבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2002 | 14:17 | מאת: מאי

אני בת להורים גרושים מיזה 26 שנה. אבי בגד באימי היום אני נשואה אבל לדעתי בעלי סובל וזה ביגלל שני כל הזמן רוצה לדעת היכן הוא נימצא אני לא אוהבת שהוא הולך לחברים רווקים , אני כל הזמן חושבת מה הוא עושה , בקיצור אני בטוחה שאני חונקת אותו במחשבות שהוא כל הזמן מחפס מישהי אחרת ואני חייה בפחד של בגידה מתמדת יש לנו ילד מקסים ובעלי רוצה עוד ילד בבקשה תעזור לי להוציא את הפחדים האלה ממני אני מפחדת שהוא יברח בסוף

29/07/2002 | 23:39 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מאי שלום כמו כל סוג של פחד מתמיד, קיימת פגיעה באיכות החיים. בנוסף, יש השפעה שלילית על המערכת המשפחתית. מאחר ואת מודעת לעניין ואף יודעת לזהות את מקורות הבעיה כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי להתגבר על העניין ולשנותו. יש אפשרות לטפל בעניין באופן אישי או בטיפול זוגי. אני חושב שכדאי לשלב את שניהם ולכן כדאי לפנות למטפל שעובדת בגישה מערכתית משפחתית. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית