פסיכולוגים קליני והתפתחותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2002 | 09:58 | מאת: יוליה

שלום! אני עולה חדשה ממוסקבה (רוסיה). בדיפלומה שלי כתוב שאני פסיכולוג התפתחותי. אבל אחרי אוניברסיטה עבדתי בתחום פסיכותרפיה משפחתית עם אנשים מבוגרים 5 שנים במוסקבה. שמתי אם בדיפלומה כתוב שאני פסיכולוג התפתחותי, אסור לי עושה פסיכותרפיה בישראל. זה נחון או לא? ו מה אני צריכה לעשות שלהמשיך לעבוד בתחום פסיכותרפיה משפחתית בישראל? תודה רבה! יוליה

26/07/2002 | 00:18 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יוליה שלום עליך לפנות למועצת הפסיכולוגים שהוא הגוף המוסמך ע"י משרד הבריאות להעניק רשיונות עבודה לפסיכולוגים בישראל. הם יושבים ביפו ותוכלי להתקשר לשם בטלפון 03-5151100 או 5151186 וכן להגיע לאתר האינטרנט שלהם http://www.health.gov.il/comp/meida/psy/index.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית