אישיות סכיזואידית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2002 | 00:59 | מאת: ע

אני בן 27 אובחנתי בעבר כבעל אישיות סכיזואידית . כיום אני לא עובד , עזבתי לימודים אחרי 3 חודשים ואני לא יודע מה לעשות. רציתי לברר בקשר לאפשרויות טיפול לגבי אישיות סכיזואידית. איזה שיטות טיפול מומלצות יותר, יעילות יותר? האם לפנות לפסיכולוג או לפסיכיאטר?

25/07/2002 | 08:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ע שלום אני מציע שתפנה לטיפול פסיכולוגי. בעיקרון נטיות אישיות אינן דבר שניתן לשנות במהירות, יש צורך בסבלנות ובתהליך טיפול ושינוי איטי וממושך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית