שאלה לדר אורן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2002 | 13:50 | מאת: לי

האם תוכל לומר לי להיכן לפנות כדי להשתתף בקבוצה של הפרעות חרדה (לא בגלל המצב הבטחוני אלא מסיבות אחרות) פניתי לתל השומר אך זה יפתח רק עוד חודשים וזה די דחוף לעכשיו. רצוי קבוצה באיזור המרכז...אשמח מאוד אם תפנה אותי ...בברכה

24/07/2002 | 22:13 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לי שלום קבוצות טיפוליות מסתיימות בד"כ בתקופת הקיץ ומתחילות בד"כ אחרי החגים. כך לפחות ברוב מרפאות השירות הציבורי. תוכלי לנסות לאחד המכונים הפרטיים כמו טריאסט-שריג, מכון רמת אביב, המכון לפסיכותרפיה בהרצליה ודומיהם, אולי יש שם עדיין קבוצות שרצות גם בקיץ. את הפרטים תמצאי בדפי זהב. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית