הטקסט המתוקן פה..מצטער

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/07/2002 | 18:29 | מאת: ישראל מחדרה23

היום כל היום..וכל אחר הצהריים אתמול לא הרגשתי טוב... . גם כרגע שאני כותב את זה אני עדיין לא מרגיש טוב כל כך.... אני כותב את זה ביום רביעי בשעה 5:29 אתמול כנראה בעבודה .....אכלתי סנדוו'יץ עם סלט מיונז וטונה..כנראה קצת מקולקל ואני בגלל התקפות הדיכאון שלי אוהב להטביע את יגוני באכילה מופרזת....ואחר כך ...מרגיש "חרא" בגלל זה (סליחה על הביטוי-אבל זה המילה הכי מתאימה)....והלחמניה של הסנדוויצ'ים האלה היא מאוד עבה...ושופעת...(אלה לחמניות כמו חלות כאלו קטנות) אחרי כל לחמנייה כזו הביטחון העצמי שלי יורד מאוד ..אני מרגיש כאילו שמנתי..בכמה קילו...אבל כדי לתקן את המעוות אני הולך ברגל כל יום כ20-25 דקות ...הולך בעלייה אז כנראה קיבלתי קלקול קיבה....יש לי כאבי לחץ בבטן, ושלשולים... נראה לי שהתקררתי גם קצת...אני מנוזל מאוד ...והמצח שלי כל הזמן מזיע.... לא יכלתי להירדם כל הלילה בגלל זה....והיום לא הלכתי לעבודה..... ואני מרגיש מפוחד גם בגלל זה...אני מרגיש כאילו לא יאמינו לי בעבודה שחליתי.... כי בדרך כלל אני מפגין נחישות שאני בעבודה... אני פוחד שיחשבו שעשיתי הצגות בשביל חופש.... אז יום ראשון לא באתי לעבודה, בגלל ההופעה שראיתי...וגם היום..כי לא חשתי בטוב יש לי מין חרדה כאילו מסמנים אותי לפטר אותי יש לי גם לחצים בחזה...מין לחצים קלים אומנם...לא קטסטרופלים ...אחרת הייתי במיון כבר.... אבל מדיי פעם יש גם אחד כזה חזק....וממנו אני פוחד...יש לי חרדה מדברים כאלה..אני לא רוצה לדעת באמת מה יש לי..... פוחד פוחד...כל הזמן אני פוחד...זה רק מגביר את הלחצים בחזה.... אני גם נורא פוחד ללכת לרופא כללי....כי לך תדע איפה זה הסתיים...בדיקות בדיקות....מייאשות נורא... אני גם צריך תמיכה נפשית שאני הולך לראות רופא....מישהו שילך איתי...ואיין לי את זה...אני פשוט לא יכול ללכת לרופא בלי תמיכה של מישהו שיאחוז ביידי ושירגיע אותי.... (ואתם יודעים מי חסר לי....שילווה אותי בכל "מסע" רפואי) יש גם כל מיני בדיקות חודרניות שמהם אני נורא פוחד....דרך הגרון ודרך....לא חשוב....אבל אני מה זה מפחד מי זה...כי כבר רצו לעשות לי בעבר וסירבתי מהפחד.... אני חושב שגמרתי עם הלחמניות שם... מהיום אני אקח לעבודה את התפריט הבא: עגבניה רגילה/ כמה עגבניות שרי קטנות מלפפון ירוק גדול טרי... פלפל צהוב/ירוק כמה זיתים... קופסת גבינה לבנה... ולחמית...(זה כאילו...במקום לחם) ולקינוח: תפוח עץ ירוק זה בטח יקל על דרכי העיכול שלי והנשימה שלי כי אחרי לחמנייה שופעת אני גם לפעמים...יש לי קשיי נשימה כיזה סותם לי שם הכל אני חייב להיגמל מיזה... אבל מה אני אעשה שאני אהיה עייף מהעבודה ואראה מישהו אוכל....לחמנייה שמנה וטעימה?.. האם אעמוד בפיתוי????? עזרו לי להגיד לזה לא! רציתי ללכת לבית חולים להיות שקט שהכל בסדר... אבל במקום זה החונך שלי...יבוא היום ונלך לעשות טיול באוויר על ספת הים האוויר שם אני מקווה ינקה לי את הריאות מהמיונז המקולקל במקום לללכת למקום ההזה בית חולים אני אלך לים אבל ביקשתי מהחונך שלי ....שילך לאט לאט כי אני פוחד כזה אני חייב להתגבר על הפחד שיקרה לי משהו כי אני לא מרגיש טוב ולצאת מהבית! כי אני יש לי לחצים כאלו בחזה.... רק זה יעשה לי באמת טוב אז אני ב7 אלך איתו לים אני מקווה שזה ישפר את מצבי... שלחתי את אבא שלי למכולת שיביא לי קולה קרה...זה בטח גם יעזור ואני אקח כל 4 שעות אקמול להתראות ובברכת חדשות טובות ישראל

19/07/2002 | 09:30 | מאת: מיקה

היי ישראל מה שלומך היום? אני מקווה שיותר טוב.ובאמת טיולים באויר הפתוח עושים טוב בייחוד בזמן שחולים. אני מקווה שהשתפר מצבך תעדכן אותי מיקה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית