כאבים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2002 | 15:32 | מאת: כוכי

לפני 3 שנים בערך סבלתי מחרדות קשות שהיו מתבטות בעיקר בכאבים פיסיים קשים, לחצים בראש כאבי שרירים אי יכולת לתפקד, טופלתי וברוך השם הכל בסדר איתי, מידי פעם היו חוזרים לי הלחצים בראש אבל היו נעלמים מהר כי ידעתי למה זה קורה לי . בקיצור הייתי מובטלת 4 חודשיים וישבתי לי בבית בסתלבט, באמת שנהנתי מהאבטלה , לאחרונה התחלתי לעבוד , והעבודה קשה מאוד ויש המון תחרות וכדומה ואתמול התחלתי לחוש כאב בראש וככל שחשבתי על זה זה התגבר וככה גם השרירים התחילו לכאוב, האם ייתכן שזה קשור ללחץ, כי אני מאוד היפכונדרית ופחדנית זה לא מחלה נכון?

15/07/2002 | 22:23 | מאת: adi

כוכי, שווה להיבדק שאכן אין מחלה. עדי

17/07/2002 | 00:02 | מאת: .

עדי צודקת בהחלט שווה להיבדק-זה נכון תמיד ולהיפוכונדרים זה חובה וגם כיף. . . אבל, אין ספק שלחצים , אפילו שלא היו מורגשים בעבר , אצל אדם שחווה בעבר טראומה או חרדה - יגרמו להרגשה רעה מהר יותר מבעבר האדם הופך לרגיש. הנקודה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית