חוויות מההופעה של אביב גפן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/07/2002 | 19:57 | מאת: ישראל מחדרה23

ההופעה אתמול היה פיצוצ אנרגטי ! מבחינתי שלי ומבחינתו של אביב כמובן...! הוא היה עם המון אנרגיות של הופעה חיה לדעתי.... כל כך הרבה זמן לא נהנתי ככה כל כך הרבה זמן לא שחכתי קצת מהצרות האישיות! אבל לפני שזה התחיל שישבתי בדד עם הכיסא שלי.... שוב תקפו אותי המחשבות על החיים שאחרי הערב ה"קסום" הזה.... אוף...מחכה לי עוד שבוע מעייף בעבודה...! טוב אני לא אתחיל פה לפרט עוד על הדכאונות-ניתן גם להם מנוחה! הרגשתי כזה שאני שמח מדיי בהופעה...כלומר..מרוצה מעצמי.... אבל מותר לי קצת לא?.. גם לפעמים קורה שאני אצל העובדת הסוציאלית שלי..... ואנחנו מדברים על עינייני החיים אז לפעמים יש מצבים קומיים מהדברים שאני פוחד מהם כל כך... ואנחנו לפעמים גם מתפקעים מצחוק.... אז אני אומר לה שהמסר שלי בכך הפוך ממה שאני רוצה להציג באתי לספר לה על חיי הגיהנום שלי.... ואנחנו קצת מתבדחים- טוב היא סימפטית..וגם אני ..אז זה קורה... ואז אני אמרתי לה: אני לא מצליח להציג את מה שאני מרגיש בחיי היום יום שלי כי אני קצת מתבדח אבל היא תמיד אומרת: ישראל מותר לך גם לצחוק קצת! ואמרתי לה : רק אצלה זה קורה כי יש ביננו אווירה מאוד חברמנית בסך הכל אז היא אמרה שמותר לי...גם להנות או לחייך קצת לפעמים! שמחתי לפגוש באנשים שבאו לברך אותי מהפורום! סתיו-(עדי/שלכת) שהיה לי כייף להסתובב איתה והיה לי כואב לראות אותה מעשנת הרבה מגיל כזה... לירז-דמעה בים כאב...את בחורה חמודה אני חייב להגיד לך! ליאת DEVIL GIRL (פעם היא רצתה להכיר אותי ואני התביישתי-איזה פרייר אני) רון רון החמוד שנראה כמו לוחם שייטת לעתיד ! אני מאחל לו בהצלחה כי הוא באמת בחור טוב לב ונחמד!- בא לאחל לי ערב נעים! עטר- מישהי שיותר בפורום של אביבארכיב...(הארכיון של...) שאיתה ביליתי הרבה ליד הבמה...התחבקנו קלות שהוא שר את עכשיו מעונן-[ תיכננתי לתפוס אותה עם מישהו יעוף עליה שתתחיל ההשתללות במעונן..... ושלחנו כמה חיוכים.... ושלומי בטיש...שהיה נחמד גם להכיר אותו.! וארד....שעבר עם אחיו...הקטן ...והמתוק וליאור נ.. ואולגה...! ואלה (מלנכוליה ) שבהשקה ....נתנה לי יחס יפה והפעם באה לומר לי שלום! ורונן קולר הגדול! שעשה לי הרבה כבוד ומאז שנכנסתי לאתר הישן של אביב אני זוכר אותו כותב שם! הוא אמר לי שהוא ממש נגעל מגל תגובות השנאה נגדי שקיבלתי את הכרטיס חינם!~ פתאום הייתי מוקף חברים! והייתה לי אכזבה...שלא פגשתי את המשתמש בשם :"אלוהים"....כל כך רציתי לראות אותך! ועתר צילמה את כולנו חבל רק שירדתי לבמה רק חצי שעה לפני גמר ההופעה היה ממש כייף למטה ליד הבמה היה נדמה כאילו אביב מביט לתוך העיינים של כל אחד מאיתנו.... אפילו עשיתו לו שלום מקרוב כזה שהוא הודה לכל חלקי הבמה...לימין לשמאל...זוכרים?.. נראה לי שהוא השיב לי בנפנוף יד דומה-( לא יודע אם הוא זיהה אותי) האפקט של הופעה חיה הוא כל כך ....גרנדיוזי ממש ממש נהנתי ותודה לכל אוהביי שאמרו לי שלום.... חזרתי ב6 בבוקר! ולאביב תודה! שעשית לי ערב נפלא ! של השתחררות נפשית ואנרגטית... שלימדת אותי להיות סבלני ולא להתלהם-אני גם לומד מהמסרים שלו... שאף פעם..אבל אף פעם לא להפסיק לחלום! שיהיה טוב! שאיין מלאכים בגן עדן ואנחנו פה לתקופה קצרה! לכן לשים זין גדול על העולם הזה כמו שהוא תמיד אומר ולהיות חופשי ולא לשים על אף אחד שעושה לי רע... שגם אם בנתיים החיים קצת תקועים- אני ברוק'נרול חי! תמיד אפשר להיעזר עם רוקנרול וגם אני כן אני ...נולדתי לאהוב..כמה שאני לפעמים נשמע מדוכא...או משעמם ....או לא חתיך... (אם תשאלו את אביב גם אני כמו כל אחד שקורא את זה-נולד לאהוב) אביב נתן ביצועים מעולים לטעמי לכל השירים! היה כייף! קיבלתי אורגזמה נפשית תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה לכולם תבורכו ילדי אור הירח וכל מי שכותב לי באימייל! ובפורומים השונים של הפסיכולוגיה! אני כל כך שמח היום היה לי כל כך כייף אתמול! אבל מחר חוזרים לשיגרעעעע שלכם ישראל

15/07/2002 | 00:39 | מאת: מיקה

ישראל חשבתי עליך,זכרתי שההופעה ביום שבת וחיכיתי לראות האם תכתוב איך היתה ההופעה. היתה ההופעה. נשמע שאתה טיפוס של הופעות חיות,זה עושה לך כל כך טוב,שאפשר להרגיש את האנרגיות הטובות שיוצאות ממך כשקוראים את מה שכתבת.יש אנרגיה אנושית חזקה בהופעות,האנשים והמוזיקה משתלבים בהורמוניה,לפעמים יש הרגשה שלא צריך יותר מזה. מקווב שמשהו מהתחושות הטובות האלה ילווה אותך גם ברגעים המשעממים והא תמיד נעימים בשבוע הקרוב. ביי מיקה

15/07/2002 | 00:44 | מאת: אורי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית