רבתי עם הפסיכולוגית שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2002 | 09:49 | מאת: אסנת

התנהגתי נורא לא יפה, צעקתי עליה ועכשיו אני נורא מצטערת. מותר להתקשר להתנצל? אני לא רוצה להצטער שבוע שלם עד הפגישה הבאה.

04/07/2002 | 13:28 | מאת: תצטערי

תתקשרי אלייה ותצטערי, קורה שטועים, אני בטוחה שהיא תבין אותך...

05/07/2002 | 00:15 | מאת: HERA

אסנת... גם אני עשיתי את זה היום... אבל בטיפול שלי זה לא חדש... ובכל זאת מתקדמים הלאה. לומדים דברים מתוך המריבות... בניגוד אלייך אני לא מצטערת על מריבות כאלה, כי בשביל מריבה צריך שניים... במקום להצטער, אני מנצלת את הפגישות שאחרי בשביל להבין על מה היתה כל המהומה. זו לא שאלה של מותר - אם את מרגישה צורך להתקשר ולהתנצל, אז תתקשרי... הכל תלוי בך. ואולי את גם צריכה לשאול את עצמך, למה את לא יכולה להצטער במשך שבוע שלם? מה יש בצער שכל-כך מפחיד? HERA.

05/07/2002 | 00:48 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אסנת שלום עשי מה שאת מרגישה. אם את מרגישה צורך להתקשר ולומר שאת מרגישה לא טוב עם מה שקרה עשי זאת. את העבודה תצטרכו כמובן לעשות בחדר הטיפולים ולא בטלפון, אבל אם זה ירגיע אותך עד הפגישה הבאה, תתקשרי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית