בעיות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2002 | 11:40 | מאת: נעמה

בני בן 12 סובל מהפרעות שינה שמתבטאות בצעקות , הליכה מתוך שינה , לאחרונה המצב החמיר , הוא עתיד לצאת למחנה קיץ ל5 ימים ואני בחששות גדולות מאוד מאוד , רציתי לברר האם ניתן להקל על המצב באמצעות טיפול תרופתי? משהו להרגעה ? רציתי גם לציין שהוא ילד עם המון התקפות זעם , מתוח מאוד , חוסר רגיעה פנימית. אודה על תשובתך .

03/07/2002 | 21:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נעמה שלום אני ממליץ שתפנו עם הילד למעבדת שינה מאחר והתופעות שאת מתארת מאפיינות הפרעות בשינה. יש למשל מעבדה לילדים בחוג לפסיכולוגיה של אוניברסיטת תל-אביב ובמקומות נוספים בארץ. במקביל אפשר לפנות לייעוץ לפסיכיאטר ילדים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית