חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2002 | 11:56 | מאת: א

בן 24, התחלתי טיפול של שיחות אצל פסיכולוג קליני בזמן האחרון ( 2 שיחות עד עתה) על רקע של חרדות כלליות. אולם אני לא מרגיש שום הטבה - אני מרגיש לחוץ רוב הזמן. כשפניתי לפסיכיאטר הוא אמר לי שהוא לא מעוניין לתת לי שום תרופה, ושהמצב ישתפר עם השיחות. בינתיים אני לוקח תוספי תזונה שכאלה - רודיולה וויטמיני B שקצת משפרים את התחושה הכללית, אבל אני מרגיש שזה לא ממש זה. מה לעשות?

29/06/2002 | 15:41 | מאת: איה

אין טעם לחכות ולסבול, טיפול יכול לקחת שנים וגם אז לא תמיד לעזור . אם אתה מאוד סובל יש היום אחלה תרופות (ממליצה על אפקסור) (אם אין לך בעיות לב לחץ דם וכאלה) העצה הזאת - חכה שהשיחות יעזרו - עצה רעה, לא , אל תחכה.

29/06/2002 | 20:12 | מאת: ד"ר אורן קפלן

א. שלום אחרי שתי פגישות בד"כ אין שיפור. התהליך לוקח יותר זמן. אם הפסיכיאטר סבור שתרופות לא מתאימות הייתי סומך על דעתו וממתין. בינתיים תוכל להתייעץ עם הפסיכולוג לגבי תחושותיך גם על הצלחת או כישלון הטיפול. רצ"ב קישור למאמר בנושא הטיפולים המקובלים בחרדה. http://www.psychologia.co.il/anxiety2.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

30/06/2002 | 23:37 | מאת: ורדינה

לפי דעתי נסה את כוון הקינסיולוגיה. גם לי היו חרדות ופחדים וכרגע לאחר כמה טיפולים המצב הרבה יותר טוב הם בודקים את הגורם לחרדה ולא מטפלים בחרדה עצמה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית