לאלה שנוטלים סרוקסאט"""

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2002 | 08:33 | מאת: MOMO

התחלתי טיפול בסרוקסט לפני 3 שבועות. אין לי מושג כיצד ומתי זה אמור להשפיע כי בנתיים אני לא מרגיש כלום!! אולם מה שאני כן מרגיש זה גלי חום. וקושי להרדם!! האם כך זה אמור ליהיות?? מישהו יכול לתרום לי קצת מנסיונו?? תודה נשמות!!

29/06/2002 | 10:32 | מאת: העברה עיוורת

זה בידיוק מה שקורה למתחילים בכדור. וזה גם עובר, אז אל תדאג...

29/06/2002 | 10:36 | מאת: העברה עיוורת

לוקח זמן עד שהתרופה משפיעה, רק אחרי שלושה שבועות מרגישים שינוי קל, לאט לאט תחוש שינוי יותר מהותי. זה אחלה של תרופה דרך אגב. ודרך אגב למה אתה קונה סרוקסאט? תקנה פאקסט- זה אותו דבר רק יותר זול....

29/06/2002 | 14:10 | מאת: HERA

MOMO, לתרופות פסיכיאטריות לוקח זמן להשפיע. הן מתחילות להשפיע רק אחרי תקופה של כמה שבועות. אם תופעות הלוואי נמשכות, פנה לפסיכיאטר - יכול להיות שהוא יחליף לך את התרופה, או שתגיעו ביחד למסקנה, שהתופעות שוות את הרווח. בכל מקרה, הנה מעט מידע על הסרוקסאט: http://infomed.msn.co.il/drug1.asp?dID=202 HERA.

29/06/2002 | 14:23 | מאת: מחפשת תשובות

האם אפשר לקבל את התרופה הזו מגורם אחר מלבד פסיכיאטר,והאם מישהו יודע האם יש השפעה רעה לתרופה הזו , לאחר הפסקתה? תודה

29/06/2002 | 20:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מומו ושאר הכותבים שלום מאחר והתרופה ניתנת ע"י רופא ולאחר פגישת היכרות, כדאי לפנות אל הרופא המטפל בכל שאלה ובעיה. לעיתים הפתרון פשוט והרופא הוא בעל הנסיון הרב היותר בתחום. ניתן אפילו לברר בשיחת טלפון. אמנם יש כיום גם רופאי משפחה שנותנים תרופות מהמשפחה הזו, אולם ממולץ לפנות לפסיכיאטר שהוא מומחה בתחום. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית