בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/06/2002 | 21:05 | מאת: גלי

בני בן 29 חולה הפטיטיס בי המחלה פעילה עם תקופות טובות יותר ופחות טובות. סובל מהמחלה מזה כשלוש שנים. ביומיום הוא מתפקד עובד לומד , יש לו חברה. מקבל סרוקסט מזה זמן רב בגלל דכאון שסבל לאחר תקופה ארוכה של המחלה. לאחרונה הביע רצון ללכת לשיחות עם פסיכולוג, אלא שהבעיה שאין אנו מכירים פסיכולוגים טובים וחשוב לי מאוד שהפסיכולוג יהיה טוב. אני מבקשת את עזרתכם במציאת פסיכולוג או לפחות היכן לחפש. תודה.

28/06/2002 | 22:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלי שלום ישנם פסיכולוגים טובים רבים אבל אני חושב שכדאי שיפגוש את בנך פסיכולוג רפואי או שיקומי שמתמחה בטיפול באנשים המתמודדים עם מחלות. פסיכולוגים אלה עובדים בשירות הציבורי ברוב בתי החולים. כמו כן יש כמובן אפשרות להגיע לטיפול פרטי. במידה ותרצי הפניה תוכלי לשלוח אלי מייל ואנסה לעזור, למרות שאני מכיר מטפלים בעיקר באזור המרכז. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית