התיעצות דחופה לדר' אורן /אנשי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2002 | 15:21 | מאת: לא משנה

שלום אני בת 30 ומרגישה בזמן האחרון שינויים במצב הרוח והנפש . אני יכולה לעבור בשניות ממצב רוח טוב ושמחה ,לעצב ובכי רגע אחד כיף לי ואני אופטימית ורגע אחר נמאס לי מרגישה מיותרת . מה קורה לראש ........ רציתי לדעת אם כדאי לי לקחת טיפול תרופתי כדאי לפתור בעיה מטרידה זו

25/06/2002 | 21:36 | מאת: שאול

25/06/2002 | 23:17 | מאת: HERA

שלום, האם קרה משהו שיכול לגרום לשינויים במצב הרוח? בכל מקרה - לפני שרצים להשתמש בתרופות, מומלץ לפנות לפסיכולוג... יכול להיות שאפשר לפתור את המצב בלי תרופות. מצד שני, אם הפסיכולוג יחשוב שיש מקום להתערבות פסיכיאטרית הוא יאמר לך זאת. HERA.

25/06/2002 | 23:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אכן כדאי לבחון האם יש סיבות שגורמות למצב שנוצר, האם היו בעבר תקופות דומות וכדומה. את בהחלט יכולה לפנות לייעוץ פסיכיאטרי כדי לשמוע את חוות דעתו לגבי נחיצות התרופות. במקביל כדאי לפנות לפסיכותרפיה כדי לטפל בשורש העניין. התרופות עשויות לעזור במצבים מסויימים, אבל בד"כ לתחושות הללו יש גם מקור רגשי בו כדאי לטפל. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית