מחשבה כפייתית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/06/2002 | 23:54 | מאת: מיקי

שלום אני בת 26 ובחודש האחרון אני מטופלת אצל פסיכיאטר בעקבות מחשבות בלתי פוסקות על מוות ושאלות קיומיות. הוא ממליץ להתחיל טיפול תרופתי במקביל בIMPRAMIN הבעיה שאני מפחדת להיכנס לסחררה הזאת של כדורים וכל הקשור לזה ושזה ישנה אותי ולא אוכל לחזור אחורה. (כמובן שכרגע אני גם לא מרגישה טוב) שאלתי :לחכות עם הטיפול התרופתי או ללכת על זה תודה מראש

25/06/2002 | 00:09 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מיקי שלום לעיתים הטיפול התרופתי הכרחי כדי להביא להתקדמות בטיפול. בכל מקרה, חשוב שתהיי במקביל גם במסגרת של פסיכותרפיה בין אם זה נעשה עם הפסיכיאטר המטפל או בין אם זה עם פסיכולוג. לגבי ההחלטה האם לקחת תרופה או לא, לא ניתן לתת לך המלצה באמצעות הפורום, נדרשת היכרות מעמיקה לפני המלצות כאלה. בברכה ד"ר אורן קפלן

25/06/2002 | 18:29 | מאת: איה

בבקשה, בבקשה רק לא התרופה הזאת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית