דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2002 | 20:30 | מאת: שרון

הי רציתי לשאול מה עושים אם עושים מעשה בלי לחשוב תחילה על ההשלכות. אז ככה לפני כשבוע גנבתי את התיק הרפואי שלי ממרפאת חוץ פסיכיאטרית בתל השומר. מחוץ לזה הלכתי לים ושרפתי אותו כי לא היסכמתי עם מה שכתוברציתי לדעת מה חושבים עלי ומה יש לי וחשבתי שאם אראה אז אדע כבר איך להתייחס בגלל שעברתי הרבה רופאים אבל מה שקרה זה שלא ה אבתי בכלל את מה שכתוב אז שרפתי את התיק כי חשבתי שבעיותי יעלמו וזה לא קרה בגלל שהבעיות הם בי ולא בתיק . מה העונש שאני יקבל האם אשב בכלא האם כדאי לספר לפסיכולוגית או להשאיר את זה כאילו התיק הלך לאיבוד והאמת אני די הייתי רוצה שהדבר הייה כך מה עושים?????

13/06/2002 | 21:46 | מאת: "אור

ל---------גרדום

13/06/2002 | 21:47 | מאת: "אור

חבל שלא גנבת גם את התיק שלי.. חחחחחחח

13/06/2002 | 22:36 | מאת: שרון

אתה ממש מצחיק אבל לא מתאים לכאן אני צריכה חיזוק למה שעשיתי כדי להרגיש טוב עם עצמי

13/06/2002 | 23:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שרון שלום אם הפסיכולוגית שלך מתל השומר תהיה לכן בעיה. אני מתאר לעצמי שהיא תצטרך לדווח על כך לממונים עליה. בכנות, אינני יודע מה להמליץ. מצד אחד גילוי האמת עשויה להוביל לדרך חדשה ואולי אפילו פריצה קדימה בטיפול. מצד שני היא מסכנת את הטיפול. אני לא חושב שמדובר בבעיה הפלילית, אני לא מתמצא בהיבטים החוקיים של העניין וסביר להניח שאם האמת מגיע ממך יתחשבו בעניין ולא יוציאו אותו מחוץ לכותלי המרפאה. עם זאת, אני באמת לא יודע לאן זה יוביל והאם בזה יגמר העניין. אולי כדאי להתייעץ בעניין עם אדם קרוב כמו הורה או כל אדם בוגר ושקול אחר שמכיר אותך ויוכל לייעץ מקרוב מה לעשות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית