שאלה לגבי אורך טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2002 | 01:44 | מאת: סביון

ד"ר קפלן, אני בטיפול מספר שנים , כ 5 שנים. האם זה ארוך מדי, האם יש הגדרה מסוימת לגבי אורך טיפול?, האם טיפול יכול להמשך שנים רבות והאם זה נורמלי?

12/06/2002 | 13:14 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סביון שלום טיפול בגישה דינמית אורך זמן ואין הגדרה למהו הזמן הנכון. מדובר בתהליך או מסע ארוך למדי של שינוי. את צריכה לשאול את עצמך לגבי מטרת הטיפול ומה הוא משרת עבורך. כל עוד המטרות קיימות ו/או הטיפול משרת צורך משמעותי איני רואה בעיה. אגב דבר זה נכון לכל טיפול, קצר או ארוך כאחד. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית