בולימיה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2002 | 21:03 | מאת: נתי

שלום רב, אני בת 30 ומגיל 18 אני בולימית. אז הייתי מורידה המון במשקל כיום אני שמנה יחד עם המחלה, כל היום אני עסוקה בלאכול ולהקיא, כואבים לי כבר כל השרירים בגוף מלהקיא אני אמא ל 2 ונורא מפחדת מהתוצאות "הסופיות" שהמחלה יכולה להפיל עלי.כל בוקר אני אומרת היום אני לא יקיא וזה בדיוק מחזיק שעה. אני כבר מאבדת את עצמי ואת העשתונות אני מתוסכלת ונמצאת בלחץ(כל היום מה חושבת לאכול ולהקיא) בבקשה תעזור לי , תפנה אותי לטיפול שיסבירו מה עלול להיות לי .תודה

09/06/2002 | 21:45 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נתי שלום במצב שאת מתארת אינך יכולה לטפל לבדך. את חייבת לפנות לטיפול ולעזור לעצמך לשנות את המצב. להלן אתר הבית של אביב בנושא הפרעות אכילה http://www.solgar.co.il/aviv/index.html אני ממליץ לך לפנות ללא דיחוי לטיפול. הנזקים שאת עלולה לגרום לעצמך במצב הקיים קשים הן ברמה הפיזיולוגית והן ברמה הנפשית. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית