בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2002 | 18:33 | מאת: גלית

הי לכולם. אני בת 15 וחצי וסובלת מהטעללות קשה בבית עד לפני חצי שנה אבי היה מכה אותי קשות ועשיו אמא התחלי היא מכה אותי מקללת מילים זבאטיות. המצב היה תמיד ככה אבל הוא החמיר כאשר סיפרתי לה שאני שוכבת עם חבר שלי בן 21 וחצי. בלילות היא בא ומכניסה לי אצבעות לאיבר המין כל הגוף שלי בסריטת ובמכות. שבוע שלהם אף אחד מבני הבית לא מדבר איתה. אני כל היום בוכה. לפעמים לא רוצים להביא לי אוכל ואני הולכת לחבר לאכול. ד'ברים בססים כמו שמפו וממתקים אני לא מקבלת כי הכל מוחבא מימני יש לי עוד אח הקטן מימני והוא מקבל הכל. אני לאר יודעת מה לעשות אני כל היום בוכה ולפעמים אפילו בא לי למות. אני מרגישה שאני לא חיה הדבר היחיד שיש לי עכשיו זה את החבר שלי שתומך בי לכל הדרך. אני מיואשת. אני בדיכאון ואני לא מפסיקה לבכות בבקש תעזרו לי.

09/06/2002 | 21:55 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלית שלום דבריך קשים מאוד ודורשים טיפול מיידי. את חייבת לפנות לעזרה. האפשרויות הן: א. פני מחר ליועצת בית הספר בו את לומדת וספרי לה את הדברים שכתבת כאן, היא כבר תדע כיצד להמשיך. ב. אפשרות אחרת לפנות לשירות הפסיכולוגי החינוכי של העיריה ולבקש לדבר עם הפסיכולוג/ית האחראים על ביה"ס שלך. בקשי את הטלפון במודיעין 144. ג. אפשרות נוספת לפנות ללשכת הרווחה באזור מגוריך ולבקש לדבר עם עובדת סוציאלית. ד. לבסוף, את יכולה לדבר עם החבר שלך שהוא כבר אדם בוגר ולבקש ממנו לעזור לך לפנות לגורם מתאים. אל תמתיני אפילו יום נוסף. פני מחר ובקשי עזרה. זה לא קל אבל את חייבת את זה לעצמך. בהצלחה. ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית