אבא שלי מנסה להכיר אישה חדשה אני פוחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/06/2002 | 10:55 | מאת: ישראל מחדרה23

אז בימים האחרונים אני נורא מפוחד..אבא שלי השאיר בעיתון מקומי....הודעת הכרות...למה הוא לא יודע ...להכיר ככה...ברחוב...(עכשיו אני יודע ממי ירשתי את הפחדנות) כבר הספיקו להתקשר כמה.... אני מה זה מרגיש לא טוב בגלל כל זה..... קשה לי להסביר בדיוק מה אני מרגיש אך אני מרגיש נורא לחוץ ומפוחד.... כי קודם כל דמות חדשה בחיים שלי זה נורא מפחיד.... אני פוחד שאותה אחת.... לא תסתדר איתי....או לא תאהב אותי.... ובמקרה יותר גרוע תסיט את אבא שלי נגדי..... שתגיד לו שאני כבר "ילד" גדול ואני צריך לעזוב את הבית.... כרגע לא בא לי לעזוב את הבית שלי...את החדר שלי...את הפינה השקטה שלי.... ויותר גרוע שהיא תשחק עם אבא שלי....שהוא לא ממש אינטלגינט גדול...... תעשה כאילו היא אוהבת אותו או משהו כזה ותנצל אותו בלי שהוא ירגיש....תסחוט ממנו כספים הכוונה ואני בלי היכולת חיבור לאינטרנט מנותק מהחמצן שלי.... אז כבר לא ישאר לי כלום בחיים לפחות אחרי יום עבודה מעייף ומתסכל...יש לי את סגנון הבריחה שלי..... אני נורא חרד מי-זה.... אני פוחד שהיא תתן לו אשליה של אהבה... ואני פוחד כי אני לא מרוויח הרבה כולה 2200 בחודש... ואני רק מתחיל לחיות.... ואני פוחד שהכסף יתעופפ לו ברוח אצל איזה מישהי שלא הייתה לי כלום..... אני אמרתי לו שמה שהוא צריך זה מישהי למפגשים חברתיים! מישהי לשבת סתם ולדבר...לראות סרט בכבלים ולפצח גרעינים.... אני מקווה שהוא ימצא אחת כזו....! ואמיתית!! עד עכשיו יתקשרו איזה 3 ששמעו שאיין לנו מכונית..וישר ניתקו בפרצוף... ידעתי ידעתי....היום מחפשים באנשים רק אמצעי לבלות....ולא את האדם ומה שיש לו פנימה (זה אני אומר את זה על עצמי דווקא) כל הזמן קיוויתי שהוא לא ימצא...אבל עכשיו אני כן רוצה שימצא אבל רק אחת לידידיות לא בא לי שמישהי תבוא לגור איתי! יש דבר שמאוד מטריד אותי....אבא שלי רוצה לטוס לארצות הברית לעשות טיול .... זה צריך לעלות הון הוא אמר שהוא רק מחפש מישהי לעשות את זה איתה...(את הטיול) אני נורא כואב לי שכסף יעוף ככה שאני עדיין לא מבוסס בחיים אני מקווה שהיא תהייה עייפה בחיים (כמוני) ולא תסכים.... עד עכשיו לא יצאתי הרבה פעמים בשעות הערב...ולא יזמתי יציאות.... כי..פשוט אני הייתי החבר'ה של אבא שלי.... לא היה נעים לי וכאב לי להשאיר אותו לבד.... אני אפילו זה שעושה אוכל כל ערב... אני בכוונה לקחתי על עצמי תפקידים בבית כדי שהוא יהיה תלוי בי ..... וככה בחיים לא יוכל להגיד לי ....להתפנות.... אז לקחתי כמה תפקידים: קניות (והרבה) אוכל...הגשה... והכי לא טוב :החבר'ה שלו אז אם תהייה לו מישהי אני אוכל סוף סוף להיות פחות לחוץ..... כי גם לו יהיה חיי חברה ואני אוכל סוף סוף אולי לצאת יותר.... פניתי לעובדת הסוציאלית של השכונה לראות אם יש משהו שיתאים לו....מבחינה מועדון חברתי.. הבעייה שיש מועדון לקשישים מגיל 65 הוא רק בן 56 אנ יודע כמה קשה היא הבדידות.... ואני מקווה שלא יפול על אחת נצלנית.... שתשאיר אותנו .....במצב לא טוב הלוואי שימצא מישהי סימפטית וחברותית ..... ואז אוכל גם אני יותר לצאת מהבית כל החרדות שלי היא ממישהי רעה..או שלא תאהב אותי....או נצלנית שמשחקת אותה... למה אני כל הזמן פוחד לאבד את נכסיי??? מישהו יכול לומר לי אייך להירגע...אני לא מצליח למרות התרופות...

08/06/2002 | 23:09 | מאת: סיסי

אולי הוא יכיר מישהי מקסימה שתהיה כמו חברה שלך וגם לך תיתן תשומת לב?????? שיהיה בהצלחה.........

08/06/2002 | 23:29 | מאת: ישראל מחדרה23

כן אההה שתאהב אותי יותר משממנו! אולי אולי אולי... אולי יהיה טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית